Начало Линкове Търсачка
new sex shop.zone69.eu

Здравейте ( Вход | Регистрация ) ·  BGtop  ·  ПРАВИЛА

Reply to this topicStart new topic
> Здравейте
Freeloader2
коментар Jul 20 2010, 05:26 PM
Коментар #1

Just Registered

Група: Members
Коментари: 14
Регистриран: 3-July 09
Потребител No.: 21,070

Случайно се излъгах да навестя форума, наистина ми липсва в стария му вариант, но онези тарикати админчетата го прецакаха... и нищо не направиха по-добро, както и да е we move on.

Поздрави, за старите потребители (макар че едва ли някой ще го прочете (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
MaRTo
коментар Jul 20 2010, 10:43 PM
Коментар #2

Super Fan

Коментари: 427
Регистриран: 27-July 07
От: София
Потребител No.: 4,435

Цитат(Freeloader2 @ Jul 20 2010, 05:26 PM) *

Случайно се излъгах да навестя форума, наистина ми липсва в стария му вариант, но онези тарикати админчетата го прецакаха... и нищо не направиха по-добро, както и да е we move on.

Поздрави, за старите потребители (макар че едва ли някой ще го прочете (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Намират се и такива (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) от време на време... Наистина не е както беше едно време ("Най-много онлайн са били 1291 потребители на 25 2 2008г. в 21:44 PM.")... (IMG:style_emoticons/default/teehee.gif)
Btw защо се случи така с форумчето ? Надявам се все пак да се завърне малко предишната му слава, но кой знае (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
+Quote Post
Mupy
коментар Jul 22 2010, 12:58 PM
Коментар #3

Super Fan

Коментари: 332
Регистриран: 15-April 07
Потребител No.: 3,499

Небях влизал от година и нещо, но видиах някъкво писмо от
--eXCLuSiVeMusiC-- ..::Music For You::....::Forum::.. и ми стана любопитно и реших да намина да видя дали не са се оправили нещата,но уви... дорева ми се (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Надали ще си възвърне старата слава ... със сегашните модератори и реформи каквито са настъпили ... грозна работа!

Поздравии!
+Quote Post
``Martini-Baby``
коментар Jul 27 2010, 02:22 PM
Коментар #4

ATB maniac
**

Коментари: 247
Регистриран: 31-July 06
От: Duisburg/Antwerpen :)
Потребител No.: 407

Поздрави и от мен. И на мен ми липсват добрите стари времена.. Радвам се поне,че и до ден днешен поддържаме връзка с някои от предишните му потребители (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
+Quote Post
Leslie_
коментар Jul 30 2010, 10:05 PM
Коментар #5

Music Addict

Коментари: 1,743
Регистриран: 6-February 07
От: Варна
Потребител No.: 2,749

Наистина много жалко за форумчето ни. Преди като не влезех 2-3 дни и имаше 20-30 стр. непрочетени теми, а сега 10 мършави странички за над 2 седмици. Хубаво е, че поне понякога се засичаме. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 потребител(и) четат тази тема (2 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

- Lo-Fi версия Дата и час: 7th September 2010 - 09:28 PM
(c) 2008 Exclusive.net All Rights Reserved :: Powered by HOSTING144